Moć misli i reči – da, ali i svest o svemu kroz dela – još kako


Svi već znamo da između fizičkog i metafizičkog (vidljivog i nevidljivog), postoji „nešto“ što ima svoj odraz u ljudskim mislima.

Gledajući svoj lik u ogledalu, mi imamo mogućnost da posmatramo fenomen prolaznosti naše fizičke forme u ovoj 3D ravni. Dok smo mladi, o tome malo razmišljamo, bitno nam je da smo sebi lepi, privlačni, zgodni, manje zgodnu, uočavamo nedostatke na sopstvenim telima koje želimo popraviti. To jeste ovaj život i to je u redu.

Međutim, kako mi to menjamo fizičku „liniju“ izgleda svog tela, ako znamo da je ono što opažamo čulom vida samo iluzorna prolaznost? Tako što se svi mehanizmi delovanja u konačnosti nalaze u našem mozgu u nekom prostoru između vidljivog i nevidljivog. Dakle, oslabiti nećemo ukoliko samo regulišemo ishranu, pojačamo fizičke aktivnosti i dodamo još neke prateće elemente koji regulišu metabolizam, a da pri tom nismo odradili najvažniju stvar, a to je ta volšebna misao, imaginacija, vizualizacija…

Zakon privlačenja ili promišljene namere JESTE jedan od snažnih zakona po kojima ovaj Univerzum funkcioniše, ali ni blizu nije jedini, niti se možemo samo na njega osloniti. Ali ovom prilikom, o njemu govorimo.

Oduvek su iskusni i mudri ljudi upozoravali na moći koje jezik, reči i misli imaju na programiranje ljudskog tela. To su nekada bile tajne nauke ili ezoterijski sistemi. Magična moć reči, koja je nekada „pripadala“ okultizmu, danas se već u mnogome poklapa sa tvrdnjama klasične nauke, što mene lično veoma raduje.

Fraktali, Sakralna i Tajna geometrija, Fibonači, Zlatni Presek…etc, nikako nisu bolesna mašta nekih teoretičara zavere, to su objektivne stvarnosti bez kojih ništa ne bi moglo postojati.

Magnetna indukcija Sunca izaziva promene u zemljinoj jonosferi, koja je po svojoj specifičnosti direktno u rezonanci sa ljudskim mozgom.

Pravilna cikličnost sunčevih pega, protuberance, magnetni poremećaji i bure, recimo, još kako utiču na pojavu ratova.

Potom, lako se može dogoditi da je istina da ekonomska situacija zapadne hemisfere dobrim delom zavisi od sunčevih aktivnosti.

Zar svi „instrumenti“ Velikog Brata ne nagoveštavaju da je mozak čoveka veoma povezan sa kosmičkim ciklusima? Zar čovek koji ima moći da vidi, čuje, oseti događaje iz nekih drugih svetova i vremena nije idealan špijun u političkim ili drugim sferama?

Podaci o moći emocija, misli i reči sve su učestaliji, u skladu sa stepenom proučenosti mozga, uma, psihe. A šta ćemo sa onim delom koji nauka ne može da dokuči, a egzistira od postanka sveta?

Šta ćemo sa Istinom koja kaže da pamćenje ne postoji u klasičnom smislu te reči, nego da je ono skup informacija izazvanih snažnim vizuelnim, misaonim, zvučnim, mirisnim i jezičkim asocijacijama?

1768594849859430_16564783847567_16574673834747_n

Hologramska paradigma, po meni je najveće naučno dostignuće koje je uspelo da objasni ishode terapije regresijom, kod pacijenata koji su posmatrani, a kod kojih je ona uspela izazvati „sećanja“. Tvrda nauka i njeni pripadnici, još uvek ne žele javno govoriti o tome, ali još kako koriste „usluge“ svih tih „neobrazovanih“ ljudi, koji im umeju dati ispravne i detaljne smernice kako da urede svoj život, a da to bude nakorisnije za njih.

Postoje i suparnici u takvim interaktivnim igrama, oni se misaono nadmeću stvarajući nove virtuelne ambijente, pa se onda nadmudruju u novonastalim situacijama. Sve to je lepo, dok je u formi igre i dok su protivnici ravnopravni. Međutim, opisani fenomeni mogu se lako oteti kontroli, s’ toga, omladino – OPREZ! NE IGRAJTE SE SA OZBILJNIM STVARIMA!

I, vraćam se na početak. I sama sam tri puta u ovom otelovljenju restruktuirala, da tako kažem, izgled svog fizičkog tela samo onda kada sam jasno znala kako ja to želim da izgledam. Potpuno nevezano niti za godine, niti za porođaje, niti za bilo kakve dijete.

I to je dovoljno. Iz Jednog Polja Svesnosti svi ishodimo, a potom divergiramo različito.

Zaključak bi bio da zaista jesmo dobrim delom odgovorni za sopstvene živote, ali sam i nagovestila šta se može dogoditi kada svesno ili ne krenemo na astralna putovanja, gde se nalaze daleko „obučeniji“ entiteti od nas, čije energije kupimo uz put. To se može dogoditi i prilikom najbezazlenije meditacije, ukoliko ne znamo kako da meditiramo, a da se pre toga nismo stavili u stanje zaštite.

Uvek moramo znati gde smo tačno krenuli i kakva vrsta zaštite nam je potrebna.

Takođe, trebamo biti spremni i na neočekivane posete, samo držati svest visoko i ostati u miru.

Drevni narodi su sve ovo jako dobro znali i bili daleko normalniji, zdraviji i srećniji od nas. Svojoj deci su to ostavljali u nasleđe, isključivo prateći tokove prirode, prihvatajući i svetlost i tamu kao deo celine, jer oni to jesu.

Copyright © Maja Gajicki

17584839049576868_10786958589_11867584958_n

Advertisements

Једно мишљење на „Moć misli i reči – da, ali i svest o svemu kroz dela – još kako

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s